Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Η ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

Η αναλγησία και η αδιαφορία του ελληνικού κράτους προς τον πολίτη συνεχίζεται αμείωτη. Τελευταίο κρούσμα το πρωτοφανές γεγονός ότι οι 2000 Νεφροπαθείς της Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να λάβουν το επίδομα τους επειδή η προϊσταμένη της Υπηρεσίας Δημοσιοοικονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) θα απουσιάζει για αρκετές μέρες για υπηρεσιακούς λόγους ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ.

 Αποτέλεσμα είναι, τόσο οι Νεφροπαθείς όσο και άλλες κατηγορίες χρόνιων πασχόντων της πόλης μας, να βρίσκονται μπλεγμένοι στα γραφειοκρατικά γρανάζια της δημόσιας διοίκησης, που με τέτοιο χυδαίο τρόπο τους στερεί βασικούς πόρους για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από την κατάστασης της υγείας τους.

Ζητούμε, τόσο από το νέο Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κύριο Ορφανό όσο και από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κύριο Σταϊκούρα, να δώσουν άμεσα λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και να σταματήσει η κοροϊδία και η ταλαιπωρία των Νεφροπαθών της πόλης μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου