Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝ - ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΠΑΝ - ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει ενεργητικά στο Παν - Αναπηρικό Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, και στη συνέχεια  ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στο υπουργείο Οικονομικών , μετά τη διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης για την ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.
Η υλοποίηση τέτοιων πολιτικών θα οδηγήσει τους νεφροπαθείς στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση και εξόντωση. Η αντίσταση μας στην προσπάθεια εξευτελισμού και αναξιοπρέπειας που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ.

Τα κυρίαρχα αιτήματα είναι:

1. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ

2. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

3. ΚΑΤΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ

4. Κανένας ανασφάλιστος με αναπηρία ή και χρόνια πάθηση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.  Το πρόγραμμα είναι :

Αναχώρηση Τετάρτη 30/10 , 9.00 π.μ. από Θεσσαλονίκη, διανυκτέρευση Τετάρτη βράδυ στην Αθήνα, επιστροφή Πέμπτη 31/10 βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες στον γραφείο του Συλλόγου.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/10 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ 2310222821 Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ snefrothes@yahoo.gr

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου