Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ (ΠΑΣΟ)

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ από 1-7-2011 στΗ Δ/νσΗ και τα Τμήματα ΤΗΣ Κοινωνικής Πρόνοιας τΗΣ ΝομαρχιακΗΣ  ΑυτοδιοικήσΗΣ ΚΑΙ (κεπ) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών. (μέχρι τις 31-12-2011.)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.     2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ
2.     ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
3.     ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΥΤΟΥ. (ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΟ 23.000€ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ 29000€ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 5600€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ. Οι δικαιούχοι τέλος που υπερβαίνουν τα παραπάνω όρια εισοδήματος, δικαιούνται Δελτίο Μετακίνησης με έκπτωση 50% στις διαδρομές των Υπεραστικών ΚΤΕΛ μόνο.)
4.     ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑ.
5.     ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΑΝΩ ή ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΟΓΑ ή ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ
6.     ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ από ΣΗΜΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ στις Δ/νσεις και τα Τμήματα Κοινωνικής Πρόνοιας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεωνή ΚΑΙ στα (κεπ) Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών(μέχρι τις 31-12-2011).

1.    ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟ
2.    ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
3.    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΥΤΟΥ. (ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΟ 23.000€ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ 29000€ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 5600€ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ. Οι δικαιούχοι τέλος που υπερβαίνουν τα παραπάνω όρια εισοδήματος, δικαιούνται Δελτίο Μετακίνησης με έκπτωση 50% στις διαδρομές των Υπεραστικών ΚΤΕΛ μόνο.)
4.    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΦΟΡΙΑ.
5.    ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 67% ΚΑΙ ΑΝΩ ή ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΟΓΑ ή ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ
6.    ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου